Liquid error: Could not find asset snippets/LittledataLayer.liquid
translation missing: en.cart.general.your_cart_html
Your cart is empty
translation missing: en.cart.general.upsell_title

Are you in the right place?

Back to the blog
BARONS komt naar Nederland!

BARONS komt naar Nederland!

October 2020THE JOURNEY

Ongeveer 4 jaar geleden kreeg Joachim de ambitie om de strijd aan te gaan met de business shirt Giants en een Deens alternatief te bieden. Onvermoeibaar heeft hij gewerkt om het perfecte business shirt te creëren. Het was Joachim's ultieme doel om een ​​tijdloos business shirt te creëren dat kwaliteit en goed vakmanschap uitstraalt.

Het kernsentiment voor Barons moest eenvoud zijn. Het merk moest gemakkelijk worden herkend voor kwaliteit en consistentie. Hij wilde geen mode creëren en om diezelfde reden begon hij met de opbouw van een collectie die zou bestaan uit bekende en klassieke sleutelstukken.

Na 4 jaar hard werken slaagde hij erin om een gezond bedrijf op te bouwen en een van de meest besproken shirt merken te worden in Scandinavië. Nu is het tijd om de vleugels uit te slaan en de uitdaging ook elders aan te gaan. Eerste stop Nederland.

JOIN OUR TRIBE

We do e-mails the same way we create our shirts. Focus on the things that matter, only the essentials and always worth your time. This is our promise.

Sign up and get 10% off your first shirt. 

Hello You!

Enter your email address for stock alerts, discounts, promotions and more!